Cloud oplossingen MKB

Bent u op zoek naar een ICT service bureau dat gespecialiseerd is in het opzetten, onderhouden en bewaken van ICT infrastructuur voor het midden- en kleinbedrijf? Dan bent u bij Lucas Lina BV aan het juiste adres. Wij zijn tevens ook specialist als het gaat om cloud oplossingen voor MKB.

Het opzetten van een IT infrastructuur bestaat uit diensten waarbij wij u adviseren welk systeem in uw situatie geschikt is. Heeft u een nieuwe infrastructuur nodig, behoefte aan een centraal systeem, of is werken op afstand een optie? Wij zijn u ten dienst zijn bij het adviseren, opzetten en onderhouden van uw IT infrastructuur.

LL Remote

Binnen ons dienstenpakket LL-remote bieden wij diverse online diensten aan. Uitgangspunt hierbij is het toegankelijk maken van bedrijfsdata en e-mail altijd en overal. Dit doen wij door het aanbieden van een online desktop waar al uw programma’s , e-mail en bedrijfsdata te benaderen zijn. Dit alles voor een vast bedrag per maand met eenmalige aansluitkosten, zonder hoge investering in hard- en software.

Onze LL Remote is erg eenvoudig in gebruik. Het is namelijk via internet te benaderen en kan vanaf vrijwel elke computer (Windows of Apple) verbonden worden. Dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Verbinding maken verloopt via een softwarepakket. Dit pakket is standaard opgenomen binnen Microsoft Windows en kan gratis geïnstalleerd worden.  

Gratis uitproberen?

Bent u geïnteresseerd geraakt dan kunt u bij ons een proefaccount aanvragen en gedurende 1 maand gratis uitproberen hoe het werkt? U krijgt van ons een volledig account zodat u uitgebreid kunt uitproberen hoe het systeem vanaf diverse locatie toegankelijk is.

Neem gerust contact met ons op voor een proef account. Voor vragen over onze overige diensten, neem gerust contact op.

TOP