Onze wereld is aan het verschuiven van bezit naar gebruik en online zijn is tegenwoordig meer regel dan uitzondering.  Met de toenemende behoefte om zowel locatie als apparaat onafhankelijk te werken, heb je met de cloud een passende oplossing. Uw lokale IT verplaatsen naar de cloud is tegenwoordig een serieus te overwegen optie.  Wij stellen voor u de juiste “cloud stack” op waarbij wij met u kijken naar welke cloud producten u het beste passen. “Bent u klaar om de overstap te maken naar de cloud?’’

Flexibiliteit

Bij de cloud hoef je niet van te voren een vast systeem af te spreken of te kopen. Cloud systemen zijn schaalbaar in volume en abonnementen zijn makkelijk aan te passen naar veranderende behoeftes. De contracten gaan per maand en zijn tevens per maand opzegbaar. Geen zorgen meer over beschikbaarheid.

Kosten effectief

Je betaalt nooit meer teveel. Koop precies in wat je nodig hebt, de afname gaat namelijk per “seat”. Omdat het bij cloud niet nodig is om een vast systeem voor langere tijd af te nemen, zijn de startup kosten relatief laag. ”You pay per use”.

Innovatief

Omdat u op de golf van de cloud mee surft, profiteer u direct van de innovatieve oplossingen die op regelmatig basis beschikbaar komen. U gebruikt altijd de laatste techniek en werk op state of the art systemen, daar kunt u 100% vanuit gaan.

Gecertificeerd

De cloud producten die wij aanbieden zijn altijd gecertificeerd. Wij controleren periodiek de status van certificering van al onze cloud providers. Zo houden we de certificeringstatus up to date en kunnen we waarborgen dat uw gegevens in de cloud veilig opgeslagen zijn. Dit is voor ons en ook voor u erg belangrijk om te voldoen aan hedendaagse compliance vereisten. Heeft u specifieke vragen over certificering van onze producten, neem gerust contact met ons op.

TOP