ICT infrastructuur

Welkom bij Lucas Lina ICT en Advies, uw partner voor diverse ICT oplossingen. Wij kunnen u een totaaloplossing aanbieden als het gaat om uw ICT infrastructuur. Door onze ervaring kunnen wij u ondersteuning geven en alles zonder problemen volledig in handen nemen.

Of het nou gaat om het ICT systeem bij u op locatie of eventueel remote oplossingen waarbij werken "in the cloud" gewenst is, wij denken graag met u mee en zijn u graag van dienst met onze oplossingen. U heeft als organisatie behoefte aan één aanspreekpunt voor alles op het gebied van ICT? Met ons deskundige team van IT professionals en jarenlange ervaring binnen diverse branches en omgevingen, staan wij graag voor u klaar.

Realiseren van de juiste ICT oplossingen

Lucas Lina ICT en Advies bouwt voort op jarenlange ervaring in het opzetten van ICT infrastructuren voor MKB’ers. Uw IT projecten vertrouwt u niet aan zomaar een partij toe. Voordat u werkzaamheden op dit vlak uit handen geeft, wilt u ervan verzekerd zijn dat u in zee gaat met een betrouwbare en ervaren specialist. Bij ons heeft u die zekerheid wel, wij zitten namelijk aangesloten bij het ICT Waarborg. Ook kunt u via onze website referenties inzien. Zo kunt enkele partners van ons zien, waar wij al jaren mee in zee gaan.

Contact

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Schroom dan niet om in contact te komen met ons. Indien u uw contactgegevens achterlaat via het formulier, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

TOP