De ruggengraat van uw bedrijf voor het leveren van diensten of producten zijn uw medewerkers en om hen optimaal te ondersteunen bij hun werkzaamheden is een goed draaiende IT-infrastructuur zeker geen overbodige luxe. Zo kunnen uw medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden optimaal blijven uitvoeren. Met onze jarenlange ervaring in diverse branches kunnen wij voor elke organisatie hierin iets betekenen.

Gebruikersgemak

Het moet gewoon werken toch? Mooi, een laptop, een computer of een mobiel apparaat, maar u moet er wel efficiënt en effectief mee kunnen werken. Wij stemmen af welke tools nodig zijn voor uw dagelijks werk en sluiten de diverse systemen naadloos op elkaar aan. Wij luisteren goed naar wat u doet en wat voor u belangrijk is en stemmen het systeem daar volledig op af. Werken op verschillende locaties, verschillende apparaten met optimaal beschikbaarheid, het kan allemaal als het maar gebruiksvriendelijk is. Daar ligt onze focus bij onze dienstverlening.

Veilig

Naast dat het optimaal werkt vergeten wij ook zeker niet de veiligheidseisen waar elke organisatie in meer en mindere mate aan moet voldoen. Het beschermen van persoonsgegevens is een belangrijk onderwerp tegenwoordig en wij denken graag met u mee hoe uw organisatie voldoet aan alle eisen van vandaag de dag. Wij hebben uitgebreide ervaring en expertise bij het samenstellen van een IT veiligheidsbeleid en werken graag samen met uw eigen compliance medewerkers. “Veilig en gebruikersvriendelijk? Jazeker kan dat”

Support

Wij stemmen met u de juiste IT-ondersteuningsbehoefte af zodat u weet waarvoor u kiest en wat u van ons kan verwachten, smart en transparant. U krijgt altijd 1 of meerdere vaste contactpersonen waarmee u contact hebt. Ook het afsluiten van onderhoudscontracten waar beschikbaarheid en response tijd belangrijk zijn is bij ons mogelijk. IT kan Wij geloven erin dat de mate waarin wij anticiperend ondersteunen de kwaliteit van onze diensten bepaald en daar zijn wij erg passievol mee bezig.

TOP