Cloud

Onze wereld is aan het verschuiven van bezit naar gebruik en online zijn is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Daarom denken wij dat voor iedere organisatie werken in en met de cloud een serieuze optie is om te overwegen.

Overige diensten

De overige diensten die wij u aan kunnen bieden zijn LL IT Scan, lokaal of remote, systeem en netwerkbeheer en natuurlijk de service en onderhoud die daarbij komt kijken.

Met LL IT Scan wordt bedoeld dat u ondersteuning krijgt omtrent IT oplossingen. IT is natuurlijk niet iets van nu maar gebruikt u wellicht al jaren. Hoe gebruikt u wat u al in uw bezit hebt? Kent u alle mogelijkheden van uw IT systeem? Nieuw is niet altijd beter en vaak kunnen wij door onze LL IT Scan uit te voeren, u vrij snel inzicht geven in uw IT omgeving.

Flexibel en doeltreffend

Bij Lucas Lina ICT en Advies kunt u een partner verwachten met een ruime ervaring in de ICT service. Met ons deskundig team van IT professionals en jarenlange ervaring binnen diverse branches en omgevingen, staan wij graag voor u klaar.

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Schroom dan niet om in contact te komen met ons. Indien u uw contactgegevens achterlaat via het formulier, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

TOP