IT outsourcing

Een van de belangrijkste reden waarom bedrijven, met name MKB’ers aan IT outsourcing doen is om hun service te verbeteren en om te ontzorgen. Wanneer bedrijven dit doen, kunnen zij zich beter richten op hun primaire processen.

Lucas Lina BV is een ICT service bureau gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van ICT infrastructuur voor het midden- en kleinbedrijf. Ongeacht of het nou gaat om het ICT systeem bij u op locatie of eventueel remote oplossingen waarbij werken "in the cloud" gewenst is, wij denken actief met u mee en zijn u graag van dienst met onze oplossingen.

Overige diensten

De overige diensten die wij u aan kunnen bieden zijn LL IT Scan, lokaal of remote, systeem en netwerkbeheer en natuurlijk de service en onderhoud die daarbij komt kijken.

Met LL IT Scan wordt bedoeld dat u ondersteuning krijgt omtrent IT oplossingen. IT is natuurlijk niet iets van nu maar gebruikt u wellicht al jaren. Hoe gebruikt u wat u al in uw bezit hebt? Kent u alle mogelijkheden van uw IT systeem? Nieuw is niet altijd beter en vaak kunnen wij door onze LL IT Scan uit te voeren, u vrij snel inzicht geven in uw IT omgeving.

Flexibel en doeltreffend

Bij Lucas Lina ICT en Advies kunt u een partner verwachten met een ruime ervaring in de ICT service. Met ons deskundig team van IT professionals en jarenlange ervaring binnen diverse branches en omgevingen, staan wij graag voor u klaar.

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Schroom dan niet om in contact te komen met ons. Indien u uw contactgegevens achterlaat via het formulier, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

TOP