Over ons

“Professioneel, toegewijd met passie en plezier”
Ik ben in 1998 begonnen als eenmanszaak. Ik had de kans had om van mijn hobby mijn beroep te maken. Het sleutelen aan computers, samenbrengen van softwareproducten, opzetten van computernetwerken en bezig zijn met innovatieve IT-ideeën, maar vooral de brug te zijn tussen de gebruikers en de techniek is altijd een passie geweest van mij.

Nu bijna 20 jaar later werken wij vanuit een klein kern team en leveren we onze diensten aan klanten in diverse branches binnen het MKB, professioneel, toegewijd met heel veel passie en plezier!

IT-uitdagingen?
In de afgelopen 20 jaar is het nog nooit voorgekomen dat we een IT-uitdaging niet hebben kunnen oplossen. Het is niet altijd eenvoudig, maar met deze gedachte peppen we elkaar binnen het team wel op als je dreigt vast komen te zitten. Dat vinden wij het mooie aan ons vak. Er valt altijd een mouw aan de passen.

Als u het maar begrijpt
En we communiceren in een taal die iedereen begrijpt, dat is waar het bij ons voornamelijk om gaat en hier blijven we hard aan werken om onderscheidend te zijn binnen onze markt.

Co Creatie
Voor ieder vraagstuk een eigen antwoord. Elk bedrijf is uniek. Luisteren naar de ontwikkelingen en behoefte bij de klant en daar samen antwoorden en oplossingen vinden, dit vinden wij zo leuk aan wat wij doen.  Zullen wij in co creatie voor uw bedrijf ook antwoorden en oplossingen vinden op uw IT-vraagstukken? Neem gerust contact met ons op.

Lucas Lina

TOP